Dikkertje Restaurant

Special Menu Card

Tijdelijke afhaal en bezorgkaart

Beste gasten,

Ook wij hebben moeten wennen aan de gevolgen van de Corona-crisis: Dikkertje dicht en het nieuws volgen. Ondertussen is lekker eten misschien wel het moment van ontspanning. Daarom willen wij graag overgaan tot het afhalen en het thuisbezorgen van eten.
Wij hebben het thuisbezorgen van eten nooit gedaan omdat wij het juist gezellig vinden als jij bij ons komt eten maar nood breekt wet. Er zijn wel een paar voorwaarden en deze kunt u lezen in de menukaart.

Jorgos en zijn team

Bestel Online Voor De Menukaart

Adres

Amsterdamsestraatweg 328 3551 CV - Utrecht

Openingstijden

Woensdag - Zondag (behalve maandag & dinsdag)

5pm - 10 pm

Telefoon

030-2443359

Email

info@dikkertje.nl

Welkom bij Dikkertje!

Echt lekker Grieks eten in Utrecht? Kom naar Dikkertje

Bij ons proef je het échte Griekenland. Je kunt a la carte eten of onze specialiteiten van de dag proberen. Een avond het gevoel alsof je in het sfeervolle Griekenland zit? Kom naar ons!

Wij wensen u smakelijk eten!

U kunt in ons sfeervolle, gastvrije restaurant heerlijk genieten van allerlei Griekse specialiteiten. Onze menukaart biedt u een uitgebreide keuze uit heerlijke gerechten, bereid van gezonde natuurproducten uit Griekenland

SPECIALITEITEN

U kunt in ons sfeervolle, gastvrije restaurant heerlijk genieten van allerlei Griekse specialiteiten. Onze menukaart biedt u een uitgebreide keuze uit heerlijke gerechten,

Ovengerechten

Moussaka: Laagjes aardappel, gehakt, courgette, aubergine en bechamelsaus uit de oven

Reserveren

Voor reserveringen maak gebruik van de agenda in Reserveren pagina of bel met:

Reserveren