Categories: Ervaren, Griekse keuken

bartslot@gmail.com

Share

Viering van een Mijlpaal: 20 Jaar Dikkertje en Papa’s Verjaardag

🎉🎂 Gefeliciteerd met je verjaardag, papa! Vandaag is een bijzondere dag waarop we zowel jouw speciale dag vieren als een opmerkelijke mijlpaal in ons leven – het 20-jarig jubileum van Dikkertje. Voor velen sta je bekend als Dikkertje, maar voor ons ben je veel meer dan dat – je bent onze onvervangbare, liefhebbende vader.Dank je wel voor alle wijze lessen die je ons hebt meegegeven, je onvoorwaardelijke steun door de jaren heen en de onvergetelijke momenten die we samen hebben beleefd. De video van gisteravond, waarin we samen in het restaurant zijn, is een perfecte herinnering aan de vreugde die je in ons leven brengt.
Wie anders dan jij kan de naam “Dikkertje” 20 jaar lang dragen met zoveel stijl en trots? Net als een vintage wijn, word je alleen maar beter met de jaren! 😂
Moge dit nieuwe levensjaar en de jaren die volgen gevuld zijn met liefde, succes en ongekend geluk. Wij zijn ongelofelijk dankbaar dat we jou als onze vader mogen hebben. We kijken uit naar nog vele mooie jaren vol herinneringen en bijzondere momenten samen. Cheers op jou, pap! 🥳🎈

Xanthi Tsianakas (dochter)

Een Erfenis van Passie en Smaak

In de afgelopen twintig jaar heeft Dikkertje zich ontpopt van een bescheiden begin tot een hoeksteen van culinaire excellentie in onze gemeenschap. Elk gerecht dat in ons restaurant wordt geserveerd, vertelt een verhaal, doordrenkt met de rijke smaken en tradities van Griekenland. Voor meer over onze culinaire reis, bezoek onze Ons Verhaal pagina.

Herinneringen Die We Koesteren

Van familiebijeenkomsten tot vreugdevolle vieringen, Dikkertje is een getuige geweest van talloze speciale momenten. Het herinneren van deze momenten brengt een lach op onze gezichten en warmte in onze harten. We nodigen je uit om jouw herinneringen te delen op onze Herinneringen pagina.

De Toekomst Tegemoet

Terwijl we vooruitkijken, blijven we toegewijd aan het bieden van de meest authentieke Griekse eetervaring. Onze toekomstplannen zijn net zo ambitieus als onze oorspronkelijke droom was. Blijf op de hoogte van wat komen gaat via onze Nieuws sectie.

FAQ – Veelgestelde Vragen

Wanneer wordt de verjaardagsviering van Dikkertje gehouden?
De verjaardagsviering van Dikkertje vindt plaats op 18 februari.
Waar kan ik meer informatie vinden over evenementen bij Dikkertje?
Bekijk onze Menukaart voor meer informatie over de lekkere gerechten.
Hoe kan ik een tafel reserveren?
Reserveringen kunnen gemaakt worden via onze Reserveren pagina.
Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates en kijkjes achter de schermen. Samen vieren we het leven, de liefde en natuurlijk het heerlijke eten. Tot ziens bij Dikkertje!Deel je eigen herinneringen of felicitaties voor Dikkertje’s 20-jarig jubileum en papa’s verjaardag in de reacties hieronder. Laten we samen deze prachtige mijlpalen vieren!

 

Leave A Comment

Related Posts